Thursday, September 14, 2006

masa cuti itu hari

dua minggu lepas, aku bercuti. gi shopping (konon-konon la) dan gi jumpa kengkawan . jumpa budak-budak (errr okay mak budak, bapak budak pun ada) ni. soksek soksek gelak gelak. it was fun. really. aku teruja sepanjang percutian tu.

ni gambar masa makan kat muara bersama nurul, lina & syamim dan acu & eka. errr aku tunggu-tunggu gak mak si eka email gambar neh. biler la gamaknyer. lagi dua tahun kot. errkk. acu, sayang jek tak amik gambar dengan agent, laj dengan mat pu*ing kan?

korang-korang, seronok dapat jumpa korang lagi. rasa cam tiga tahun (ker empat tahun?) lepas jer. harap boleh jumpa korang lagi (another 2 more years kot? hahaha).

2 comments:

acu said...

erk... lepas fizan balik outstation hari tuh, aku lak kerja kat luar... then aku cuti panjang balik kampung... semalam baru masuk opis.... sat sat gi aku email naa... heheheh

adessss.... perlikaa??? ker ko nak aku email ko 10 tahun akan dtg? ker nak tunggu lagi 2 tahung?

maklum la.. org kaya kuching dtg KL dua kali setahungggg!!!!

doff said...

yang lain-lain tu aku tanak komen. part "orang kaya kuching" tuh aku nak komen: AMINNNN