Tuesday, July 06, 2010

ehhh dah bulan julai??

pehhh nasib baik ingat password lagi. gila lama tak jenguk rumah ni. ermmm tengok gambar je la ye. hiks.
sesi perjumpaan wanita-wanita gedik sedunia :D









kenduri kahwin anak sedara kat Muar

















mari berjalan-jalan ke Melaka bandar bersejarah














sekian, terima kasih.

Sunday, January 10, 2010

Friday, December 18, 2009

aiseymen tukang kayu and tukang simen

Konsert Bagaikan Sakti M. Nasir dan Dato' Siti Nurhaliza pada 1 Januari 2010 dari Esplanade, Singapura boleh ditonton menerusi Astro Box Office Events (saluran 955).

aaaaaaaaaaaaaaaaa tiba-tiba rasa cam nak masuk saluran astro lak kat umah aku ni.

Thursday, December 17, 2009

berlalulah sudah

selamat menyambut maal hijrah 1431H. jangan lupa baca doa awal tahun dengan akhir tahun, wokeh?

oh, dan selamat menyambut tahun baru 2010 jugak. azam tahun baru? untuk melunaskan apa-apa yang tak terlunas pada tahun yang sudah-sudah. heh.

Tuesday, October 20, 2009

jom jalan-jalan

nana dengan buzzybug datang ke Kuching sabtu lepas. jadi sebagai anak Kuching sejati (ehemmmm), aku bawak la diorang gi jenjalan kat sekitar Kuching (setakat sekitar Kuching ni aku boleh la. kalau dah luar sikit dari Kuching habis laaa ako gila tak tau jalan).

sebab masa sangat terhad (hari isnin diorang dah balik KL), jadi bawak diorang kat sekitar-sekitar yang boleh di pegi dalam masa yang singkat jer lah. haha.

malas nak tulis panjang-panjang. tengok gambar jer la yek.









oh tak lupa juga mereka telah berjaya menyumbangsihkan sebuah lagu berjudul 'Hanya Kitorang Jer Yang Tau'. nah, tengok video ni. hiks.


video