Monday, August 06, 2007

gothic 2

alamak! dah kol 7:55 pagi. soheh la lambat masuk opis ni. ahhh tak per. lambat pun dalam 6 atau 7 minit. aku pun kuar rumah bawak keter ala F1. sampai satu traffic light, aku terus pecut. aku potong kereta Perdana V6 kaler itam. errrr macam familar jer kereta tu. tak kira. aku terus pecut. sampai satu lagi traffic light. Perdana V6 kaler itam tu plak potong aku. cehhh tak puas ati la tu. iskkk kantoi datang lewat satu hal. pas tu potong tak bagi salam lak. mesti itu pakcik Perdana V6 muka ada masam. sampai-sampai je kat opis, aku tanya akak penyambut tetamu "muka dia ok tak?". "masam", jawab akak penyambut tetamu.

errr itu pakcik Perdana V6 dalam ini pelem adalah CEO aku. haha great huh? jangan la dia baca blog aku ni plak. errr dilla, mun kitak kebetulan pandei terjumpa blog tok, tetak jak lah nak? lalalala.

2 comments:

acu said...

gila.
baru petang ni aku nampak post ko yg ni.
sejak dari ptg semalam sampai ke pagi tadi, sah tak ada pembaharuan.
mungkin mata aku yg kero sekejap.

mmm... ceo ko tak tersentap ker?
dia tau tak tu ko?
dia yg drive ker, ada driver?

doff said...

haha ape lak tak tau. dia hafal giler nombor keter ako. dan keter staf-staf lain gak. kebelakangan ni mmg dia drive sendiri kalau dari rumah. driver tunggu kt opis.

nak dijadikan cerita, pagi ni (rabu) aku lambat lagi. eheh. aku tengok cermin. pling!! keter dia lagik kat belakang ako. hahaha. kantoi..kantoi..