Thursday, July 05, 2007

CCM - Sabah [20 - 25 Jun 2007]

keterujaan aku untuk mengapdet blog bertukar menjadi kegeraman dan ke-fed-up-an. bayangkan. aku upload gambar-gambar pemandangan yang indah-indah semasa cuti itu hari. banyak. aku buat pulak karangan bergambar. dengan idea yang mencurah-curah tanpa gangguan. seronok.

tup-tup. pc hang!! lama. aku restart. aku bukak balik post aku kot masih ada. tapi yillek!!! wohh rasa cam nak bakar jer pc nih. ggrrrrrrrr

jadi sekarang ni aku dah malas. cuma aku tetap jugak nak tunjuk satu gambar ni la. eheh.

Puncak Gunung Kinabalu: 22 Jun 2007 @ 7:30 pagi (lebih kurang la)


best woooo. penat memang penat. but it was worth it. wish you were there, Rain. mesti ko terpana antap. kalo nak tengok pemandangan yang cantik-cantik, pegi sini. kalo nak tengok jantan-jantan kekar (errkkkk) dan minah-minah cun serta sorang minah inferiority complex (adehhh), klik sini.

6 comments:

nurnana said...

besh nye g manjat2!

Anonymous said...

tahniah!!

doff said...

nana,
a'ah best sangat wehh. rasa cam tak terlafaz dengan kata-kata. ecehhh

anon,
mekaseyy ;)

garb_ina said...

Dove,

Syiioooknya ko!!!
Doakan le ako nih jadi gi manjat sana akhir tahun nih.

Ahakssss.......

acu said...

time aku ke KK dulu, aku cuma jejak kaki gunung je... heheheh.... kira leh gak kan?? dari tak jejak langsung!!

hehehehe

doff said...

garb,
insya allah, ada rezeki ko, sampai la. chaiyyo chaiyyo.

acu,
ok la tu :p