Friday, March 31, 2006

chaiyyo

aku rasa, kebelakangan ni aku dah terlebih belanja. atau patut aku buang TER pada perkataan lebih tu? sebab TER tu maknanya tak sengaja. aku pulak, bukannya tak sengaja. tapi macam sesaja jer nak berbelanja.

okay, tak per. lepas ni aku stop berbelanja for a few months. errr boleh ker? ehh mesti boleh. di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. hendak seribu daya, tak nak seribu dalih. orang takkan sesajer nak cipta peribahasa kan?

ni la azam aku untuk bulan april ni. errr sampai bulan ogos. okay, september.

5 comments:

rosnisa said...

ayoooo..apa dibeli kau ya sampei ober bajet?...kau beli kede kah?..hahahahhaha..ok ajak..ku tanggar sik da pon yg sakit word nya?..beli jgn tak beli..hehehehehehe..

doff said...

jgn ko x tauk..kawan koh tok dah x dapat di selamat lagik koh..ntahapahapa jak di beli..okay jak word kah?..menar pc aku tok kali..pc mensia bana..

Nana CS said...

lepas setahun ni..
ko rasa ko capai x azam ko tu??

doff said...

hmmm rasa cam tercapai jugak la walaupun tak 100%

Nana CS said...

hak hak...
tapi ni dah setahun dah..
berapa % ko dh capai??